Indregulering og opstart af ventilationsanlæg

FM-Ventilation ApS har specialiseret sig i indregulering og opstart af ventilationsanlæg for store virksomheder, krydstogtskibe og hangarskibe. Jeg har over 20 års erfaring og har derved stor ekspertise med indregulering af ventilationsanlæg. Alle mine medarbejdere har også stor erfaring, ligesom de er faglærte inden for faget.

Ventilationsanlæg indreguleres på land og til vands

Jeg tilbyder indregulering af ventilationsanlæg i alle størrelser og alle steder i verden. Det kan også være til vands. Der er typisk tale om indreguleringen af det nymonterede ventilationsanlæg, men jeg udfører også service, eftersyn og vedligeholdelse af ventilationsanlæg.

Når et stort og omfattende ventilationsanlæg skal sættes i drift for første gang, er det vigtigt, at det indreguleres korrekt, så der kommer korrekte luftmængder frem til alle rum på skibet, i virksomheden eller i ejendommen. Det kaldes for HVAC på engelsk.

Jeg har den rette ekspertise til at måle og indregulere alle luftmængderne. Det sker med godkendt udstyr, så ventilationsanlægget kommer til at køre korrekt. Et korrekt indreguleret anlæg fungerer med det lavest mulige tryk og har samtidig det lavest mulige strømforbrug.

KONTAKT MIG FOR AT HØRE MERE OM MINE YDELSER

Kontakt mig gerne for at få et uforpligtende tilbud på indregulering og opstart af ventilationsanlæg. Du kan endvidere kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg tilbyder. Jeg kan også udlejes til at indregulere (også kaldet for commissioning). Ring til mig på telefon 22 78 70 55, eller skriv til mig på info@fm-ventilation.dk , så vi kan aftale nærmere.

Få et uforpligtende tilbud​ - skriv til os - så ringer vi

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hilversumvej 50 - 2791 Dragør

CVR: ​36974974

Kontkatinformation​