​SKIBSVENTILATIONSANLÆG TIL krydstogtSKIBE OG krigsSKIBE

FM-Ventilation ApS har en omfattende ekspertise i alle former for skibsventilationsanlæg. Jeg kan blandt andet tilbyde montage, indregulering og opstart af skibsventilationsanlæg på alle typer af skibe såsom luksusskibe, krydstogtskibe og militære hangarskibe. Jeg kommer i hele landet og mange andre steder i verden.

Montage og opstart af alle typer af skibsventilationsanlæg

Jeg tilbyder montage, indregulering og opstart af skibsventilationsanlæg i alle størrelser. Der er typisk tale om indregulering af nymonterede ventilationsanlæg, men jeg tilbyder også service, eftersyn og vedligeholdelse af skibsventilationsanlæg. Desuden kan jeg udlejes til indregulering, hvilket kaldes for commissioning.

Jeg har den rette viden og ekspertise til at måle og indregulere alle luftmængder, så ventilationsanlægget kommer til at køre korrekt. 

Jeg bruger naturligvis godkendt udstyr, så anlægget kommer til at fungere med det lavest mulige tryk og med det lavest mulige strømforbrug.

Når et stort og omfattende ventilationsanlæg skal sættes i drift, er det helt nødvendigt, at det bliver indreguleret korrekt, så de rigtige luftmængder kommer frem på hele skibet. Det kaldes for HVAC på engelsk.

Jeg har over 20 års erfaring med skibsventilationsanlæg, og derfor kan du være sikker på, at opgaven bliver løst efter alle de krav, standarder og normer, som er gældende for den aktuelle skibstype. Mine medarbejdere har også stor viden og erfaring, ligesom de er faglærte.

KONTAKT MIG FOR AT DRØFTE JERES ØNSKER OG BEHOV

Du kan ringe til mig på telefon 22 78 70 55 eller skrive til mig på info@fm-ventilation.dk  for at høre mere om skibs ventilationsanlæg og for at få et tilbud.

Få et uforpligtende tilbud​ - skriv til os - så ringer vi

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hilversumvej 50 - 2791 Dragør

CVR: ​36974974

Kontkatinformation​