​VENTILATIONSANLÆGSSERVICE FOR VIRKSOMHEDER OG PÅ SKIBE

FM-Ventilation ApS har stor erfaring med ventilationsanlægsservice for store virksomheder og på skibe såsom krydstogtskibe og hangarskibe. Jeg tilbyder service af ventilationsanlæg alle steder i verden, og det kan være til lands og til vands. 

Jeg har over 20 års erfaring med ventilationsanlægsservice, og alle mine medarbejdere er også erfarne, ligesom de naturligvis er faglærte.

Få et effektivt og energirigtigt ventilationsanlæg

Jeg servicerer og indregulerer ventilationsanlæg i alle størrelser, og jeg lægger blandt andet vægt på at opretholde et sundt indeklima. Jeg lægger naturligvis også vægt på, at ventilationsanlægget fungerer med det lavest mulige tryk og med det lavest mulige strømforbrug. 

Samtidig sikrer jeg, at det fungerer korrekt, så der ikke opstår unødigt slid, og så risikoen for driftstop minimeres.

Al ventilationsservice sker efter enten kundens ønsker eller efter VENT-ordningens forskrifter om måling af luftmænger i den enkelte amartur. Jeg skifter ventilationsfilter og remme, ligesom jeg laver et komplet tjek af ventilationsanlægget. Det sikrer, at anlægget kører effektivt og energirigtigt.

Jeg kan levere den ønskede dokumentation, hvis servicen sker efter VENT-ordningens forskrifter. Alle målinger sker med godkendt udstyr, så ventilationsanlægget kommer til at køre optimalt.

KONTAKT MIG FOR AT BESTILLE SERVICE AF JERES VENTILATION

Kontakt mig, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på ventilationsservice og indregulering, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde. Jeg kan blandt andet udlejes til indregulering og service (også kaldet for commissioning). Du kan ringe til mig på telefon 22 78 70 55, men du kan også skrive til mig påinfo@fm-ventilation.dk 

Få et uforpligtende tilbud​ - skriv til os - så ringer vi

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hilversumvej 50 - 2791 Dragør

CVR: ​36974974

Kontkatinformation​